Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2015 22:00 - Как да четем обявите за работа правилно. Част първа
Автор: konov Категория: Забавление   
Прочетен: 1091 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.07.2015 00:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Млад и мотивиран екип – всички са току-що проходили  в професията и са съгласни да работят за жълти стотинки 24 часа в денонощието, но ако шефът каже (което се случва често), с радост ще работят и 7 дни в седмицата – очакваме от Вас същото отношение към работния процес и към заплащането.

2. Мотивиращо заплащане – заплащането никога няма да Ви е достатъчно, защото никога няма да видим нужната ни мотивация (дори и да си скъсаш задника от работа)

3. Социални придобивки – понякога има минерална вода в офиса, но скоро ще разберете, че от нея пие само мениджърският състав.

4. Фирмено обучение – ще Ви покажем тънкостите на занаята, само за да знаете, че от Вас нищо не става, както и че е неподходящо да искате увеличение на заплатата в следващите от 6 до 12 месеца (когато ще има ново обучение).

5. Атрактивно заплащане – забавляваме се, докато Ви гледаме как харчите малките си заплати още на първата седмица след получаването им, но истинската атракция настъпва, когато започнете да се държите все едно всичко е наред.

6. Работа в динамична среда – да знаете, че няма да имате време дори за сандвич, понякога и за тоалетна. Свиквайте!

7. Възможност за професионално развитие – всъщност длъжностите са постоянни и точно разчетени и няма как да се развивате, освен ако не отидете в друга компания.

8. Служебен телефон – ще има безплатни минути, но те са общо 20 към 3 номера, в часовете от 9 до 12 и от 18 до 18.30… събота и неделя.

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: konov
Категория: Поезия
Прочетен: 130159
Постинги: 112
Коментари: 22
Гласове: 109